Njoftime

RIHapet thirrja pËr aplikim pËr ekspertË

Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies Komunitare kërkon ekspertë të jashtëm për projektin: “Improve mental health and psychosocial wellbeing and development of children and adolescents in Albania”. 

Për të aplikuar si ekspert i jashtëm lutemi të plotësoni formularin e mëposhtem. Aplikimi do të jetë i hapur nga data 30.08.2023 deri më datën 01.09.2023.

FORMULARI I APLIKIMIT SI EKSPERT I JASHTËM


Background dhe eksperienca e ekspertëve të kërkuar:


Hapet thirrja pËr aplikim pËr ekspertË

Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies Komunitare kërkon ekspertë të jashtëm për projektin: “Improve mental health and psychosocial wellbeing and development of children and adolescents in Albania”. 

Për të aplikuar si ekspert i jashtëm lutemi të plotësoni formularin e mëposhtem. Aplikimi do të jetë i hapur nga data 28.6.2023 deri më datën 02.07.2023.

FORMULARI I APLIKIMIT SI EKSPERT I JASHTËM